søndag 27. februar 2011

Stille på bloggen om dagen

Nå om dagen er det veldig stille på bloggen. Den største grunnen til dette er... ski VM

Jeg har nemlig tilbrakt de siste ukene med forbredelsene til VM og jobber nå hver dag i Holmenkollen.
Der med er det ikke mye til til blogging.

Huset er dessuten pakket inn med stilasjer om dagen og slik blir det nok en stund til. Så langt er all panel tatt av to vegger og veggene er tett, sløyfet ut og ny panel satt på. Dermed gjenstår det to vegger, samt at taket også står for tur. Det betyr at vi bor i en arbeidsplass om dagen.

Dessuten gikk jeg og mannen gjennom prosjekter for våren og har så langt kommet til en 6 store prosjekter... som jeg gleder meg til å få de ferdige og til å vise dere dem.

Ha et fint ski VM alle sammen! Heia Norge!!!

søndag 13. februar 2011

Gratulerer

Gratulerer så mye med morsdagen
til alle mammar i blogglandia

Håper alle har hatt en like fin dag som  jeg har.

fredag 11. februar 2011

Give away hos Ultima Thule

Stikk innom en utrolig koselig blogg, Ultima Thule, og bli med på give away med flotte gevinster.
Keep Calm smykker...


Ønsker alle sammen en riktig godt helg!

torsdag 10. februar 2011

snøen daler....

Ute laver det ned med masse deilig snø... Herlig for ungene at vinteren er tilbake.
Inne er det litt mer en annen stemning. Følte jeg ville ha noe nytt i vinduene og da ble det shopping av Primula til hallen... Det er jo så koselige blomster... litt sånn bestemor blomster.... men så koselig


Plantasjen hadde tilbud på kjegleformede planter så da tok jeg med meg noen slike hjem.


Ikke verdens beste bilder... men når teknologien krangler så gidder jeg ikke mer... da får det bli det som blir.

Dagen i dag skal i alle fall bestå av avslapning og nytelse sammen med familien

tirsdag 8. februar 2011

ymse...

I dag slet jeg litt med hva jeg skulle kalle innlegget mitt. Året 2011 har begynt med så ymes... så derfor ble det nettopp ymse som ble navnet på innlegget. Året i fjor startet med at jeg ble syk og slik fortsatte det inn i 2011. Men etter sykdom, en sykehusinnleggelse, oppstart på ny jobb begynner hverdagen å komme seg i gjenge igjen.

Må jo bare kommentere den utrolig nydelige dagen i dag... Dette bildet er tatt fra verandadøren på morgenen i dag. Vinter er nydelig på slike dager. Ikke like fin når det kun er is og råtten snø rundt veggene.

Like fint var det ikke like pent i dag. I går ble det plassert ut stillasjer til å sette opp rundt huset... Nå har nemlig endelig byggefirma vårt funnet ut at det kanskje er greit å rette opp alle feila fra byggingen... Ettårsbefaringens rettinger kommer nå nesten to år etter innflytting. De har MYE å gjøre... og det første de skal begynne med ute nå er å ta ned all takstein for å legge den på nytt og faktisk feste den etter leggeanvisningen til leverandøren... Lykke til med jobben sier jeg.

Så nå er det to flittige maur på utsiden av husveggene mens de setter opp makkverket som skal pryde huset de neste ukene. Kan ikke si jeg gleder meg akkurat. Skal nok vise dere hvordan det ble... I mens får jeg ta en runde og ta noen bilder av vinter/vår vinduene mine... med nye blomster etter jula...

onsdag 2. februar 2011

Inspirasjon fra Lisbeth Dahl

Jeg er veldig fan av produktene fra Lisbeth Dahl... De har så mye fin og den nye katalogen er fyll av masse ting som fortjener en plass på ønskelista.

Her er noen bilder fra den nye katalogen dems

Snakk om å få vårfølelse av dett bildet a...

Noen som vil være med på piknik





Utfordring...

Den flotte bloggen AnettesHus har en utfordring om å vise frem inngangspartiet sitt... vinterlig og inspirerende... Ikke så lett å få det til å være det akkurat nå med råtten og møkkete snø og regnvær ute, så da bruker jeg heller et annet bilde og viser inngangspartiet vårt.

Velkommen til Livets drøm hjemmet... 

Se flere flotte inngangspart på bloggen til AnettesHus