onsdag 30. november 2011

dyrene er på plass

Må vise dere et bilde nå som dyrene jeg bestilte for litt siden endelig er på plass... Det ble jo så bra.
Bildet er tatt med mobilen, så kvaliteten er så som så...


Ellers sitter jeg og planlegger morgendagens prosjekt her hjemme.... kommer nok både rapport og bilder av det på bloggen... så jeg får håpe jeg blir fornøyd.

Ellers gleder jeg meg til sesongstart av CSI New York i kveld. Flere som ser på det?

Ønsker dere alle en fin onsdagskveld

søndag 27. november 2011

årets adventstake

Så var første søndag i advent her og huset har fått adventstaker på flere bord og lyskuler i vinduene.
Årets adventstake i stua ble et flott tre brett med kubbelys pyntet med bånd og tall, samt brettet med lerkegrener og kongler. Enkelt og fint synes jeg.


Ønsker alle en fin adventstid

lørdag 26. november 2011

litt smånips

Torsdag var det julegateåpning her jeg bor og da er det jo masse tilbud i butikkene. Gjett hvem som benyttet seg av det og fikk kjøpt litt små ting til hjemmet.

Disse søte telysestakene med skog og rådyrmotiv på.


Disse fine nøttene måtte jeg bare ha med meg noen hjem av.


Et par søte nisser måtte også bli med. De er laget av ekte sauseksinn så skjegget er jo bare helt nydelig. Gleder meg til å pynte med disse til jul.


I tillegg ble det med ting hjem til årets adventsstake... men den må jeg fikse ferdig og da kommer det et eget innlegg om dette senere i dag.

Ønsker alle en fin lørdag!

onsdag 23. november 2011

venter på ventetiden...

Jeg gleder meg veldig til advent... synes det er så koselig med lysene i vinduene, adventstaken på bordet osv. Det er jo en sånn lun og varm stemning i huset i denne ventetiden. Så akkurat nå går jeg og venter på ventetiden.

Så langt har jeg kun snik innført noen lilla tulipaner og en utrolig nydelig orkide. Dessverre veldig vanskelig å få frem den rette fargen, med tanke på lys ute, lys inn, blitz osv. Men dere får nå en sniktitt.



Orkideen er mye mer lilla enn røde slik den ser ut på bildet....
utrolig vakker i alle fall.


Jeg som gleder meg så til advent har et dilemma... jeg vet nemlig ikke åssen adventsstake jeg har lyst på i år. Jeg har jo mange og skal bruke noen av de, men vet liksom ikke helt hvordan de skal pyntes i år. Kan bli en spennende seanse når dette skal bestemmes om noen dager ja... Enn så lenge får jeg vel bruke tankene å finne den optimale løsningen. En sikker vinner er i alle fall den utrolig fine adevntstaken min fra Lama, bildet er lånt fra hjemmesiden deres.


Gleder meg dessutn til å se alle de adventspyntete hjemmene i bloggverden.

tirsdag 22. november 2011

Hviits ønskeliste utfordring

Hver søndag frem til jul vil Hviit trekke en vinner fra ønskelistene som blir lagt til i bloggen deres. Dette er virkelig noe jeg måtte være med på... denne butikken har jo bare så mye lekkert. Har du ikke blitt med enda kan du trykke HER og bli med du også.

Min ønskeliste ser slik ut

mandag 14. november 2011

en flott mandag

En ny uke er i gang.... i dag tidlig var det så flott å se på naturens egne kunstverk. Måtte bare ta noen bilder å vise dere hva jeg så på utsiden av huset



Den siste her ser virkelig trist ut da...


Ønsker dere alle en fin mandag og en fin uke.

fredag 11. november 2011

naturen inn i stua

Jeg har byttet ut litt pynt i stua igjen. Deilig med en endring innimellom. Man blir liksom så lei det som står der etterhvert. Jeg fant et fantastisk flott fat i butikken til tanta mi, som jeg bare måtte ha... Var nesten gratis også.
Nå pryder det stuebordet...


Pyntet med et norgesglass med hjemmestrikket trekk på utsiden og tre nydelige telys holdere i porselen, formet som kongler.


I tillegg er det både kongler, nøtter og selvfølgelig et par rådyr horn


Et lite inntrykk av hvordan det er i den "mørke" lyssetingen i vårt hus en fredagskveld,


Ønsker alle en riktig god helg!

torsdag 10. november 2011

Noe spennende på vei i posten

I dag har jeg bestilt meg noe jeg har hatt lyst på en stund. Håper forventningene blir innfridd når de dukker opp i postkassa mi etterhvert.
Jeg har bestilt meg disse to søte figurene.

Denne flotte hjorten

og denne litt mer forsiktige binna.

De kommer til å bli så fine sammen med litt kongler osv på stuebordet eller et annet sted i huset.... Kanskje jeg kan ta frem noen av hornene jeg har liggende også.




Bloggtreff i Fredrikstad

Nå skjer det noe i Østfold.... hold av 14. januar og bli med på bloggtreff i Fredrikstad


Planen er at man møtes i Wilmas Hus i gågata i Fredrikstad, kl 18.00. Her vil det være mingling, shopping og lokale designere. Videre går treffet til De Luna på bryggepromenaden for mat og hygge. Der blir det lykket arrangement kun for bloggtreffet.. Det er koselig.

Alt dette koster 200,- pr person. Det er kun 50 plasser så vær raskt ute.
Påmelding gjør dere på mail til storstepia@hotmail.no

Det er disse flotte jentene som står bak treffet Mona C, Kjersti og Lise

For et flott initiativ.....

tirsdag 8. november 2011

Nyblom Kollen

Jeg liker så godt produktene til svense Nyblom Kollen. I fjor jeg innom en av dems forhandlere for å bestille flere av de lekre produktene dems, siden de ikke har de jeg ønsket inne. Var tidlig ute, men dessverre kom det aldri noen produkter til meg... så julen ble uten disse lekre sakene.

I år har jeg nok en gang lyst på produkter fra Nyblom Kollen, men stoler ikke lengre på at de dukker opp ved å bestille de gjennom den samme butikken. Skulle ønske de hadde en egen nettbutikk jeg kunne handle inn... så kanskje det skal være juleønske mitt i år???

Skulle så gjerne dekket kjøkkenbordet mitt med denne flotte løperen, eller den som er litt bredere.... aller helst vil jeg ha begge to, til ulikt bruk.

Disse serviettringene er jo så koselige....


Denne vimpelen med GOD JUL skulle jeg gjerne hatt i hallen for å ønske alle gjestene våre en god jul når du kommer inn til oss.

 
En slik julepute hadde gjort seg på den lave kjøkken benken min under vinduet


Og aller sist skulle jeg gjerne hatt et slikt teppe under juletreet vårt


Om noen har noen tips om pålitelige butikker som faktisk bestiller de varene de lover og som kan hjelpe meg, så gi meg gjerne et tips. Bør holde til i Østfold, Oslo, Follo, Drammens traktene eller en nettbutikk som har slike produkter.