onsdag 12. november 2008

Fasade endring og tilbygg på huset

Vi hadde planer om å bygge ett tilbygg på den ene siden av huset og ett utbygg over hovedinngangen etter at vi hadde tatt over huset. Men siden det har vært litt byggemessige utfordringer osv ble det til at vi har søkt kommunen om å kunne gjøre disse endringene nå med engang. Det fikk vi tillatelse til... på dagen... faktisk. Så nå legger jeg ut noe av planen med de to endringen

Endringen ser dere til høyre på bildet...Her ser dere endringen til venstre med nytt inngangsparti på siden. Dette skal bli "kjøkkeninngangen" og den inngangen vi skal bruke til daglig. Dere ser også at det er utbygg over hovedinngangen med søyler ned. Her ser dere tilbygget fra sør. Til høyre er det en tilbyggsdel som dere ser og på venstre side blir det bare tak og en søyle. Under det taket blir det sittegruppe som vi skal bruke om sommeren.Her er planløsningen... Til høyre ser dere den nye kjøkkeninngangen. Det blir satt opp en skyvedørsgardrobe eller tilsvarende der også slik at vi får enda bedre plass til oppbevaring.


1 kommentar:

Lailas lille Rike sa...

Vi kan ikke se hele tegningene, du må forminske dem. Men på det bildet der utbygget er på venstre side, ser jeg det, og synes det er en fin løsning.

Klem