onsdag 14. oktober 2009

Fra jordhaug til hage


Velkommen til oss...
Slik ser i dag inngangspartiet vårt ut. Nå mangler det kun maling på veggen og skifer på trappen. Synes selv det har blitt veldig fint.


Huset fra innkjøringen. Vi har bygd opp det som etterhvert skal bli blomsterkasser på hver side av trappen. Gleder meg til det kommer masse flotte grønne planter og vakre blomster der til våren.


Slik ser der ut fra litt avstand... Den jordhaugen i forkant er nabotomten så den får vi ikke gjort noe med. Men hos oss er gresset grønt og det er deilig. Mange synes vi var "gale" som satte i gang med hagen med det samme huset var ferdig, men det er vi glad for. Vi har kunnet sitte ute og ungene har kunnet leke uten at de ble fulle av leire.


Her er utekroken vår og tilbygget som rommer en stor kjøkken inngang, eller hverdagsgangen om du vil. Parabolen skal ikke henge der, men på garasjen bare den blir ferdig.


Dette er på baksiden av huset. En liten sittegruppe i solen. Deilig å kunne velge om man vil sitte i solen eller i skyggen når de varmeste dagene er.


Nå om dagen er det garasjen som blir ferdigstilt... Den blir kjempe fin. Gleder meg til å kunne legge ut bilde av den når den er ferdig.

2 kommentarer:

Lakka sa...

Hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min!:-) Har vært inne å kikket på siden din flere ganger, og det har blitt kjempefint i det nye huset! Skjønner godt at du ville sette igang med utearealene med èn gang. Vi satser på å begynne til våren med hage og diverse. Det vil si dersom vi ikke har blakket oss fullstendig på huset altså.. haha!Så morsomt med HOME bokstavene. Jeg kjøpte de samme forrige helg:-)Veldig søte!Og nå er det jammen snart helg igjen.. Jippi!Ønsker deg en god weekend:-)

Eva Eliabeth sa...

Takk for det :o)
Blir spennende og se hvordan det blir med dere og om dere kommer i gang med hage osv. Greit å se an pengene litt ja, for det koster skjorta å bygge.
Hehe så morsomt at du også hadde kjøpt de bokstavene. Kjempe søte ja. Håper du også har hatt en fin helg