onsdag 23. juni 2010

Drømmer litt

Sitter og drømmer meg bort litt i dag og lengter til sydligere strøk. Det hadde vært så deilig å bare satt seg på flyet og sjekket inn på et fantastisk hotell.
Hit drømmer jeg om å dra. Bildet er lånt fra Ving.no og stedet er fantastiske Egypt. Har vært der før og vet akkurat hvor bra det kan være der. I steden for å drømme meg bort til en slik fantastisk strand...
burde jeg definitivt gjøre ferdig x antall prosjekter her hjemme. Mangler litt her og mangler litt der på å få ferdig noen flotte prosjekter... Er inne i en periode der ting tar tid... virkelig. Kanskje der er ferie modusen som har inntatt kroppen og hodet...

4 kommentarer:

Lottemora sa...

Jeg sitter også og drømmer meg bort til varmere strøk. Men må nok smøre meg med tålmodighet og vente til høsten...

Hyggelig at du har lagt deg til som følger på bloggen min

Sommerklem fra Lottemora

Laila sa...

Det ser virkelig deilig ut!
Jeg blir nok å finne i butikken min i sommer, evt på stranden, hvis været blir bra. Da får jeg heller ha kveldsåpent...

-Ultima-Thule- sa...

Så herlig det så ut :0) I dag er jeg også i feriemodus, gikk nemlig på ferie i dag :0) 3 uker med friiii, det er herlig det!! Kos deg med dine prosjekter og ha en riktig god sommer :0)
*Klem*
-Kamilla-

Karen sa...

Jeg kunne også veldig tenke meg å besøke Egypt. Vi er mer storbyferiefamilie, så det er sånn de siste feriene har vært og det liker jeg godt. Sol og varme, shopping, severdigheter og lat lunsj på utecaféer. :-)