søndag 22. mai 2011

tilbake igjen.

Ble vist en liten blogg pause her hos meg. Tiden går litt fort innimellom og fører ikke alltid med seg det man selv forventer av den. Men nå håper jeg at jeg er tilbake igjen for fullt.

I dag har jeg fått masse planeter av foreldrene mine. De har flyttet og i dag hentet de stauder osv fra gamle hagen. Jeg fikk også masse. Gleder meg til å se resultatet i sommer.


Med hukommelse som en flue, så kan det jo være spennende om farge kombinasjoner og type stauder kommer sånn tålelig greit ut av plantingen.


Her bruker vi hele oss for å få plantet og påsett at det blir ordentlig med jord rundt planten.Nå må jeg bare kjøpe et par nye hortensiaer, legge på dekkbark og litt annet småtteri, så skal dere få se på det ferdige resultatet... 

5 kommentarer:

Landcharm sa...

Deilig å få ferdige, store planter. Lykke til med plantingen, og ha en fin kveld videre.

Line sa...

Kjekt at du er tilbake!

Gleder meg til å se resultatet av beplantningen! Vi laget rodedendron- (er det slik det skrives?)bed i helgen. Kjekt å få det pent ute :o)


Ha en herlig uke!

Klem

-Ultima-Thule- sa...

Så heldig du er :0) Er jo så kjekt å få planter. Kos deg videre, gleder meg til å se hvordan det blir :0)
*Klem*
-Kamilla-

Anonym sa...

Ganske så sexy i regndress kjære, men akk så møkkete..... Morro at jeg kunne spyle deg med vannslangen etterpå, uten at du ble sinna smask smask

Albertines verden sa...

Fikk mailen i retur, da jeg prøvde å maile deg. Men adressen er:
ann-helen@albertinesverden.no