tirsdag 19. juli 2011

nytt prosjekt... igjen...

Min kjære er en rastløs mann som trenger å ha litt å henge fingerene i.... noe som stadig resulterer i nye prosjekter her hjemme. I går kveld begynte han med dett.....


Ja hva har han startet med denne gangen....
I dag så det derimot slik ut når ettermiddagen var her...


Min mann har startet på prosjektet: hvitt stakittgjerde
Tror det kommer til å bli VELDIG fint.


6 kommentarer:

Villa Wikan sa...

Snakk om effektiv mann! Er han til låns? =) Vi skal også til med stakittgjerde. Vurderer å gjøre dette før huset kommer, siden vi har en del tid å slå ihjel =P Tenkte vi skulle bruke stolpespyd for det har virket som det er veldig mye jobb med støping. Men denne karen fikk det jo til å se lekende lett ut =) Kan du fortelle litt mer om fremgangen dere har valgt?
Gleder meg til å se resultatet =)

Klem

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Tror jeg beholder han selv jeg :o)
Jeg kan jo ikke så mye om dette da... Vi kunne ikke bruke slike stolpespyd som du nevner fodi det er for grunt ned til sprengsteinen under hagen. Dermed valgte vi denne løsningen. Vi brukde jordborr for å grave ut, satte ned støperør og fylte med B20 sement, til slutt satte vi oppi søylesko. Nå skal dette herde noen dager før vi fortsetter. Det er vel her vi føler utfordringen begynner. Vi skal nemlig ha stolper på hver 2 meter med stakitt imellom.
Gleder meg også til å se resultatet...

Villa Wikan sa...

Tusen takk for beskrivelsen. Da har vi hvertfall oppskrift på både støp og spyd, så får vi se hva vi velger =) Ja det er nok et stort prosjekt. Ble ganske matt da jeg satte å leste byggebeskrivelser i "gjør det selv" men når man først er igang, går det vel lettere =)
Lykke til med gjerdet, blir nok knallfint!

Nina sa...

Ah - den som hadde funnet seg en handyman ;). Men men - jeg er forsåvidt veldig fornøyd med han jeg fant - og vil jo ikke bytte han ut til tross for 7 tommeltotter. Han er flink til å spille gitar og piano - og det er jo veldig koselig.

Det blir nok grisefint med stakittgjerde. Så mye jobb!

Klem fra Nina ;).

Karen sa...

Stakittgjerde er så fint. Du har en effektiv mann. Her har det også blitt en del arbeid den siste uka. Gleder meg til oppussingen er ferdig, de to siste rommene som gjenstår.

-Ultima-Thule- sa...

Dette blir kjempe bra :0) Har tenkt litt selv på stakittgjerde... Men er ikke helt sikker enda... Må fundere litt til... Er jo så fint!! Men det er et pes å male... Huff... veier for og imot...
*Klem*
-Kamilla-