lørdag 20. august 2011

hagetid igjen

En hage krever oppfølging, pleie og kjærlighet. De siste to dagene her dagene gått med på å luke, plante litt, endre på ting osv. Det er jo deilig å drive ute når det er deilig temperatur. 
Det er moro og se hvordan man endrer seg med årene og når man får sitt eget. Jeg har aldri vært noe glad i å drive ute. Men nå synes jeg det er moro... er nok kun fordi det er vårt eget man steller med.
Her får dere en liten snikk titt fra hagen i kveld.Årets første lyng er på plass i urnene bak i hagen.
Rosene vi fikk i bryllupsgave for 2 år siden blomsterer for fullt om dagen...
Nydelige små roser. Ikke så lett å se men her blomstrer det for fullt om dagen med astilber, floks, solsikker osv. Blir nok noen justeringer av bedet til våren... er vanskelig å se hvor store plantene blir når man plantet de i våres.

Ønsker alle en riktig så fin helg!


3 kommentarer:

Karen sa...

Så fin hage. :-) Her har det nok blitt litt for lite hagearbeid de siste ukene. Ettersom høstværet sakte men sikkert kommer slutter jeg liksom å luke i bedene og holde orden ute. Men jeg har som deg fått kjøpt litt lyng til å ha på trappa. Det hører med. :-)

Lottemora sa...

Kjempefin hage! Gleder meg til å ta fatt på hagen her neste år, for her må vi virkelig begynne fra scratch. Det finnes ikke en blomst her.

Takk for koselig hilsen på bloggen min, det varmer i tunge stunder.

Lotte

Villa Wikan sa...

Gjerdet ble utrolig flott. Hele hagen er utrolig flott ;-)
Ha en fin dag.