mandag 12. desember 2011

Et ønske

Jeg fikk et ønske fra en leser om å vise frem de tingene jeg laget i forbindelse med bryllupet vårt for 2,5 år siden. Jeg laget invitasjon, kirkeprogram, bordkort og sanghefte i ett, samt takkekort i samme stilen. Dette var da også laget med tanke på bordene og pynten der.

Vi brukte to hjerter og lille pynteløper, samt en bestemt skrifttype Informal Roman på alt vi laget. Det var mye klipping og liming for å si det sånn, men slik er det når man har mange gjester å lage til. Koselig det da! Vi hadde også med oss disse tingene til konditoren som skylle lage kaken vår. Kan si jeg var spent da den ble tatt frem. Hadde jo ingen anelser om resultatet. Men det ble kjempe fint.

Fikk masse skryt av gjestene for at ting var så gjennomført og fint. Det er jo alltid hyggelig å høre. Nå skal dere få se noen bilder av dette. Så håper jeg leseren som ønsket seg dette blir fornøyd.

Invitasjonene våre

Kirkeprogrammet på utsiden


Kirkeprogrammet inni


Bordkort, meny og hefte til sanger


Takkekortene foran


Takkekortene inni


Takkekortene bak


Her er bryllupslokalet vårt. Et stort partytelt i hagen hjemme hos foreldrene mine


Dekkingen


Bryllupskaken vår


med hjertene våre


og navnet og datoen vår


2 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Mange herlige minner fra en gledens dag! Så morsomt at du deler så flotte bilder.

Ha en fin kveld!


AW

Anonym sa...

For et drømmebryllup! Med så vakkert grunnlag er jeg sikker på at bryllupet ble et fantastisk minne for livet, - både for paret og gjestene.