tirsdag 25. mars 2014

Endelig litt liv igjen....

Lysten og inspirasjonen til å blogge litt igjen kommer stadig sigende inn over meg.
Kanskje har det noe med at været begynner å bli bedre og bedre, og mulighetene for å sette noen prosjekter ut i livet har startet. Årets første ute-prosjekt er ferdig... venter bare på at vi kan ta ut møbler osv før alt er på plass. Har så mange tanker og planer i hodet mitt... Vet ikke om alle enig i at de er like gode da. 

Denne haugen med materialer ble med manne hjem her en dag.... 


Så var vi igang. Måtte fjerne masse singel fra hagen. Jeg kom helt ut av tellingen på hvor mange lass jeg kjørte... men kan love at jeg ble ganske så lang i armene etterhvert. Fikk fyllt opp et annet område med stein da, men det er et helt annet prosjekt som kommer senere.


Mannen og jeg, jobber sammen på prosjektene... jeg festet alle bordene etter at han tok det aller meste av kuttingen og tilpassingen. Det er alltid hyggelig å gjøre ting sammen og resultatet blir alltid knall bra. 


Her er resultatet etter en dags arbeid... 
Vi er helt ferdig nå, men har lyst å vise bilde med møbler osv på plass. 
Er kjempe fornøyd med resultatet og gleder meg allerede til å benytte meg av denne delen av hagen når varmen og sommeren setter inn for fullt. 

3 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Så fint det ble, og enda finere blir det det når møbler etc er på plass. Gleder meg til denne herlige tiden fremover nå. Klør etter å starte med planting utendørs, men med litt fare for nattefrost må jeg vel vente litt til.

Ha en deilig helg!

-Ultima-Thule- sa...

Flott uteplass! Dette blir utrolig kjekt når du får møbler og slikt på plass :0) Koselig å se at du enda er i blogglandia, nå som jeg er tilbake :0) *Klem*
-Kamilla-

Villa Wikan sa...

Blir knallbra! Men nå må du se til å oppdatere ;) Regner med dere er ferdig for lengst!
Vi er i gang med samme prosjekt, og ja, kjempe koselig å holde på sammen.
Tenker du blir like frustrert som meg over å se på sinnasnekkeren? haha =)
Hører plutselig fra deg.
Klem Linn