mandag 30. mars 2015

Kjøkkenet vårt i siste utgave av Vakre Hjem & Interiør

I siste utgave av Vakre Hjem & Interiør finner dere kjøkkenet vårt. 
Det er kjempe morsomt å være en del av kjøkkenspesial i dette nummeret.
Det er merkelig, men kjempe gøy å se bilder fra sitt eget hjem på trykk. 
Tenkte å vise dere bildene som står på trykk samt noen flere her på bloggen. 


Kjøkkenet er kjøpt på Kjøkkenhuset Mysen. De er leverandører av flere kjøkken merker, men vi valgte Huseby Kjøkken. Vi falt tidlig for typen Timian. Den var klassisk, men samtidig litt mer moderne enn de typiske klassiske frontene som har vært på markedet de siste årene. 


Vi liker å blande nytt og gammelt i hjemmet vårt og føler selv vi har funnet en god balanse.
Noen ting er arvet, mens andre ting har vi kjøpt på bruktmarkeder eller på nettet.

En slik lav kjøkkenbenk med pledd og puter er utrolig deilig. Det er et koselig sted å nyte noe varmt i koppen og en  god bok eller blad i fanget. Er virkelig glad for at vi valgte en slik benk. Peisen er gjennomgående og fra Nordpeis. Varmer utrolig godt på kalde dager. Vi har valgt å dekorer veggen på høyskapet med et veggord som beskriver vår familie og hjem veldig godt.
Den gamle trekassen er arv fra mine kjære besteforeldre. Hvor gammel den er, er jeg egentlig veldig usikker på, men den er gammel og godt slitt... veldig sjarmerende.  


Mannen er vinsamler og er med andre ord lidenskapelig opptatt av vin. Da er det kjekt med et stort vinskap på kjøkkenet som gjør oppbevaringen riktig. Vin er en bonus i hverdagen. 


Kjøkken grua vår er ikke så tett som mange andres. Jeg liker luft når jeg jobber på kjøkkenet.
Vi er i tillegg veldig opptatt av symetri i innredningen. Noe som gjorde at det var mye små pirk for å få den perfekte løsningen på kjøkkenet. 


Bordet under hyllen er et funn jeg gjorde på bua hjemme på gården jeg kommer fra. Herlig slitt og akkurat perfekt stort. Hyllen over har jeg selv laget. Når man ikke finner det man har lyst på, må man lage det selv. Helt perfekt egentlig, for da blir alle mål akkurat som ønsket.


Gamle karafler er stadig i bruk hos oss. De fylles med gode dråper og venter på gjestebud.
Vårt kombinerte vaskerom og grovkjøkken. Her er det genialt med plass til oppbevaring av både mat og kaker ved selskaper, og til klær etc i hverdagen. Vi bare elsker de Marokanske flisene vi har på veggene. De passet perfekt med fargene vi allerede hadde i rommet fra før. 


Gamle ting er en gjenganger også her. De gule schweppes kassene er kjempe koselig og virkelig et blikkfang når man ser de. Jeg er egentlig ikke glad i gult, så dette er eneste innslag av det i  huset. 


Vi var så heldig å ha besøk av Annette og Christian Thorsbye for å style og fotografere kjøkkenet vårt. Dette er to utrolig dyktige personer. Det var en fryd med besøk av de. Om du vil se mer av hva de jobber med både hjemme og profesjonelt kan du besøke de på http://www.annettechristian.com/


5 kommentarer:

Jatte sa...

Wow, så gøy med bilder på trykk da :D
Du har jo ett utrolig flott kjøkken!! masse inspirasjon her!!

Ønsker deg og dine en super påske,
Klemmer fra meg :)

Anonym sa...

nydelig kjøkken! :-)

Villa Wikan sa...

Aldeles nydelig! <3
Og flisene *sukk*
Gratulerer med bilder på trykk, kjempe artig!
Klem Linn

Anonym sa...

Nydelig kjøkken! ! Hvilken farge har du på veggene?

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Veggfargen heter delikat og er fra jotun