torsdag 9. oktober 2008

En ny uke snart unnagjort

Mye skjer i løpet av en uke.... Da jeg kom kjørende mot tomta i dag var dette synet som møtte med :o)
Måtte ta ett bilde litt nærmere også da. Nå ser man virkelig hvordan huset blir seende ut på tomta nå... Det er allerede mye folk som har vært innom tomta og til og med huset for å titte. Folk tar seg til rette ja... Dette er synet som møtte meg da jeg kjørte inn på gårdsplassen. Takvinduet er oppe til og med. Moro og se. Takvinduet skal være på badet i annen etasje.
Huset fra litt annen vinkel slik at man ser mer av fasongen. Det som ligger i forkant på bildet er pipene som skal mures opp inne i huset :o)Tok ett par bilder inne også da. Her står jeg med ryggen mot vinduet og kjøkkeninnredningen og ser ut mot stuen.
Her står jeg med ryggen mot kjøkkenvinduet som er på langsiden og ser mot der kjøkkeninnredningen blir og mot vaskerommet. Gleder meg til tingene er på plass :o)
Måtte klarte opp i 2. etasje en tur også da. Her står jeg inne på vårt soverom og ser mot soverommet til ungene og loftstuen.
Dette er vinduene i tv-stuen... Var helt fantastisk utsikt der før de satte på gipsplatene da...hehe men den kommer jo tilbake.
Her står jeg midt i midtveggen på rommene til ungene og ser mot tv-stuen, badet og soverommet vårt. Her kommer det fine buede vinduet som blir seende fra både første og annen etasje. Blir jo ganske åpent her i trapperommet.
Her ser man hovedinngangen med det samme vinduet :o)

Nå blir det litt stillestående på husets fremdrift på utsiden, siden vinduene er 14 dager forsinket. Eller egentlig kommer de til tiden siden vi fikk oppstart lenge før vi skulle. Men huset blir ikke stående tomt og stille for det nei... :o)

Til uken blir pipene murt opp og peisen mellom kjøkken og stuen skal også mures opp. Det blir kult å se hvordan dette blir seende ut til slutt.

Uken etter kommer rørleggeren inn og skal legge rørene sine i første etasjen.

Blir spennende og se hvordan ting blir seende ut når disse tingene er på plass :o)Ingen kommentarer: