torsdag 16. oktober 2008

Mye som skjer i det stille

Er ikke alt som er like spennende og ta bilder av, men en liten oppdatering av hva som har skjedd den siste uken kan jo komme for det.


Denne uken har ventilasjonsfolkene vært å lagt den balanserte ventilasjonen... MEN hadde det enda vært riktig. Tre av fire rør er plassert feil og står midt i døre ol.. Ikke så veldig praktisk. Så byggeledern skal på befaring her i morgen og se på det.


Murerne har brukt de siste dagene på å sette opp pipene. Så i morgen skal de forblende den delen som er over taket med "gammel" tegelstein. Tror det blir lekkert. Mandag vil de mure opp peisen som skal stå mellom kjøkken og stuen vår. Gleder meg masse til å se resultatet. Vi har valgt å gå for en Nordpeis, modell N-23G Chrome matt, se bilde. Peisen har innsyn fra to sider slik at vi kan nyte synet av flammene både fra kjøkkenet og stuen. Hvordan den endelige peisen blir seende ut vet vi ikke for den veien blir litt til mens de støyper :o)


Er jo ikke helt arbeidsledig vi heller da. I helgen skal vi lempe Glava isolasjonen opp i annen etasje slik at det etterhvert kan startes opp med isolering osv.

Samt at vi har brukt tiden på å bestemme oss for tapeter og skal en tur til malern i morgen for å finne matchende farger til disse. Gleder meg til å finne ut hvilke farger det blir. Tror i alle fall tapetene blir bra. Skal få lagt inn bilder av både taper og fargevalgene når de er helt klare.

Ingen kommentarer: