tirsdag 11. mai 2010

Planlegging av lekestue

Vi planlegger å bygge lekestue til ungene. Mannen har bestemt seg for at vi skal ikke kjøpe ferdig men bygge selv. Han ønsker jo da å videreføre stilen fra huset. Kommer jo til å bli kjempe fint,
men når blir den ferdig... eller påbegynt. Godt vi har god tid.

I mellomtiden har mor mange tanker i hodet over hva huset skal fylles med.
Planen er at det skal være en sofa der inne som kan brukes til seng. Enten bygge en selv ala denne eller sette inn en gammel oppusset sovesofa.

Dessuten må det jo være et kjøkken der inne. Usikker på om jeg skal gå for en ferdig løsning ala dette fra ikea

eller om vi skal gå for en hjemmelagt løsning


I tillegg blir det jo bord og stoler, litt skapplass osv.

Kan nesten ikke vente til vi er i gang... det blir så moro. Tror kanskje både jeg og storebror gleder oss mest da. Lille frøkna er litt lita enda så hun savner ikke noe slik enda... men når det er på plass vil jeg tro det blir en favorittplass for henne.

Bildene er lånt fra FKs hjemmeside og Ikeas hjemmeside.

3 kommentarer:

Lakka sa...

Å så morsomt!! Nå har ikke jeg noen å lage lekestue til, men skjønner godt at du koser deg med dette:-)Lekre bilder!

Enjoy!

Lakka

-Ultima-Thule- sa...

Så koslig med lekestue. Vi har pusset opp en til jentene og de er kjempefornøyde. Litt Ikea og litt loppis, så slipper vi å være bekymret for at de knuser koppene ved ett uhell ;0) Og du..... Flisene er bestilt, Jiiipiii!!!
Det blir også lys i skapene etterhvert ;0) *Klem*
-Kamilla-

Karen sa...

Så gøy med lekestue. Vi driver med lignende tanker. Vi har en lekestue i hagen fra før, men den er ikke egnet til annet enn lagringsplass så den skal rives og ny skal bygges. Har ikke helt bestemt oss for om vi er "kjedelige" og velger en pakke med alt vi trenger ferdig oppmålt, eller om vi bygger av egen fantasi. Så en blog en gang for flere år siden med noen som hadde bygget et stort mummihus til jenta si i hagen, det var skikkelig flott. Skulle gjerne hatt noe sånt, hadde jeg bare hatt fantasien til det. :-)