lørdag 14. august 2010

Prosjekt 3: nytt stuebord

Da jeg møtte mannen hadde hen en flott funkis hus med glass spisestue og glass stuebord. Kan si det sånn at jeg synes det passet kjempe godt i huset han hadde. Da vi flyttet i nyhuset ble set seende slik ut.


Men for alle oss som har barn kan man jo tenke seg hvor praktisk det er. Ikke i det hele tatt. Med andre ord har jeg ønsket meg nytt bord en stund, men har ikke fått noe gehør for det. Så kom mannen selv med forlaget at han kunne lage et bord som stod i stil med spisestuen og tv-benken vi har lagd.

spisestuebordet

Dette var jo en ide jeg tente på med engang. Fikk omtrent ikke sagt ja engang før mannen var igang. Moro med ivrig mann :o) Slik så bordet ut da det var ferdig i garasjen.


Bordet ble ferdig ganske raskt og kom inn i stuen vår omtrent like raskt som malingen var tørr... jeg ble kjempe fornøyd med det nye bordet vårt.


Nå er vi i gang med neste prosjekt, men det ble litt forsinket da mannen datt ned fra stigen rett i steintrappa... noe som endte med opptil flere brudd i ribbeina. Uff... han var veldig heldig for det kunne gått mye verre.

9 kommentarer:

Stine sa...

Så utrolig fint det ble; hele serien er jo kjempe fin <3

Livets drøm/Eva Elisabeth sa...

Tusen takk for det Stine.
Vi er veldig godt fornøyde selv og gleder oss til å gjennomføre de gjenstående prosjektene.

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Utrolig stilig!! ♥ Ikke akkurat Ikea liksom - og jeg digger det! Klem Cecilie

Lakka sa...

Så utrolig gøy med møbler ingen andre har!! Kjempehandy mann du har altså:-) Både min far og min mann falt ned fra stillas/stige i år og jeg kjenner redselen av bare tanken... huff... Godt det gikk greit med mannen din tross alt!:-)

-Ultima-Thule- sa...

Å så pent det ble!! Skikkelig spesielt å ha sin egen møbel kolleksjon :0) Uff, stakkars mannene din. God bedring til ham :0) *Klem*
-Kamilla-

Villasol sa...

For et hus sier jeg bare! Helt lekkert. Og så handy dere er. Vi liker også og lage ting selv. Morsomt og ha ting ingen andre har. Bordene dine var super fine.
Jeg har vært på rund tur i Gjøvik i dag etter lyskrone. Må nok opp i hvertfall 4000,- Takk for tipset foresten :)
Her må jeg nesten følge med videre og se hva det neste dere lager.

Ha en fin kveld!

Klem Ingunn

Lindas hus sa...

Så utrolig fint det ble og heldig er du som har en så flink mann! Kjempe fin blogg du har og morsomt at du bor i nærheten:) Stor klem

Liv Margrethe sa...

Lekkert!!!

Bine sa...

Nå ble jeg skikkelig imponert! Han har lagd spisebordet, stuebordet og tv benken selv? Wow, du har jo en skikkelig handymandy du!
Hele møbelkolleksjonen ble råstilig! ;-D