mandag 1. november 2010

Forbredelse til ventetiden

November er for mange en trist og grå måned uten spesielt mye menning. Men jeg liker november jeg. Da kan man kose seg inne med fyr i peisen, varm drikke i koppen, se regnet piske på vinduene og drive med forbredelser...

Bildet er hentet fra Hødnebøs hjemmeside

Den 28 november er første søndag i advent. Advent er jo ventetiden over alle ventetider. Man venter på jul, å familiesammenkomster, julegaver, julekort, god mat osv. Alle har vi noe vi venter på når advent har kommet.


Frem til advent er det mange forbredelser som skal gjøres i vårt hjem. Både hvordan skal adventstaken være i år, hva skal vi pynte med i år, hva skal adventskalenderen fylles med... Dessuten skal lister med julegaver skriver, så det bare er å starte innkjøpet. Så her i huset forbreder vi oss på ventetiden.

Bildet er hentet fra Slettevolls hjemmeside

Ser du frem til noe i novemer?

6 kommentarer:

-Ultima-Thule- sa...

Åååjaaa!! Har mye jeg ser frem til i november :0) Men så er jo jeg skikkelig "julegal"... *Smile* Gleder meg til å snik julepynte litt mer, ha juleverksted ilag med ungene og bare kooose meg!!
Nå er jeg jo straks ferdig med alle julegavene, så november skal bare nytes. Herlig!
Kos deg med forberedelsene!!
*Klem*
-Kamilla-

Anette Willemine sa...

November er en deilig måned, synes jeg. Mye kos og med forberedelser til og planer. :o)

Fine bilder du viser i dag!

Ønsker deg en god høstuke!

Klem,
Anette Willemine

LYKKEBO sa...

Jeg å liker november.. En stille måned før stormen! hehe.. Har planer om litt juleforbredelser i løpet av november (og hadde vært supert å fått gjort unna meste parten av julegavene!)

God november-kveld til deg:)

-Mia- sa...

November er inne-kos for meg og!! Og jeg kan pynte til jul i midten av november, fordi det skal lages julereportasje her! Tror ikke jeg gidder ta bort pynten igjen da jeg.. ;-) Ha en super kveld! Klem

Julie´s drømmehjørne sa...

November er vel egentlig bare en vente måned. Begynne å ordne lit ting og tang mot jul da:)
Ser frem til at mormoren min kommer nedover i november og skal være til over jul:)
Klem Julie

Høstmamma sa...

Hei!
Har egentlig ikke vært så glad i november før, men har funnet ut at det er ganske ålreit å "snikstarte" med advent allerede nå. Kjekt å begynne planleggingen av julegaver, julepynt, hva vi skal bake (selv om det stort sett er det samme hvert år;)
la meg til som følger hos deg, koselig blogg:-) Ta gjerne turen innom meg også:)

Hilsen Høstmamma