søndag 5. desember 2010

Alene hjemme

Når jeg er alene hjemme liker jeg ofte å gjøre ting jeg ellers ikke får gjort. Så i dag har jeg ommøbler kontoret/gjesterommet. Veldig spent på min kjæres reaksjon når han ser det i morgen. Har lyst å bytte plass på to ting til men da trenger jeg hjelp av mannen... med andre ord får det forslaget legges frem i morgen.


Når rommet er ferdig etterhvert skal jeg nok lage en liten presentasjon av det her på bloggen. Jeg har jo faktisk ikke presentert noen av rommene i huset når jeg tenker tenker etter. Det var jo litt dårlig av meg, men da vet jeg jo hva jeg kan finne på fremover.


Må forresten legge inn et par bilder av noen nye ting som har kommet inn i huset de siste dagene. Over ser dere den utrolig stilig lykta som Halvor Bakke har designet. Han har jo så god smak. Elsker produktene hans.... Denne lykta er jo bare så stemningsfull når lyset er tent.


I tillegg til lyka har sittebenken på kjøkkenet fått nye juleputer. Røde, stripete og kjempe fine, egentlig. De ble med hjem fra princess butikken på det senteret jeg ikke skulle innom i dag... Fra det samme sentret ble det også med et par Azalea fra Mestergrønn butikken. Tror virkelig jeg endelig har fått litt julepynteånden over meg jeg. Gleder meg masse til dagene som kommer med mer pynting.


I mellomtiden ønsker jeg alle sammen
en kjempe koselig 2. søndag i advent...

6 kommentarer:

gode grunner sa...

God morgen! Ser du også tok natten i bruk i natt :) Det er koselig å begynne å pynte til jul :) De soppene du lurte på inne hos meg, er kjøpt på kid!
Ønsker deg også en fin advent-søndag!

Lakka sa...

Herlig med sånne stunder hvor man bare kan pusle for seg selv!! Gleder meg til rom-presentasjon etterhvert!:-)

Ha en fortsatt fin kveld!

-Mia- sa...

Så flotte de putene var!! Håper du har en koselig kveld! Klem

-Ultima-Thule- sa...

Nydelige puter og lykt. Det er så koselig å pynte til jul, og hvertfall når det blir så koselig som det ser ut til hos deg!! *Smile* Når katten er borte danser musa på bordet... Kos deg så masse med pynting, ommøblering og juleforberedelser!!
*Klem*
-Kamilla-

Julie´s drømmehjørne sa...

Kjempefin lykt, puter og blomst:) Håper du fikk gjennom ønskene dine fra mannen din:) Klem Julie

Anette Willemine sa...

Vakkert pyntet hos deg! Digger lykten fra HB. Han har bare så mye flott.

Ønsker deg en glad start på denne adventsuken!

Klem,
Anette Willemine