søndag 19. desember 2010

Travel tid

Alle har det vel travelt i førjulstiden... dette medfører at bloggen dessverre ikke blir prioritert. Men når det er rolig på bloggen kan det jo bare ta seg opp.
Det er det positive.
Dagene går nå med til kakabaking, julegavehandling, pakking, julekort, rydding, vasking, pynting, handling osv osv. Utrolig alt man skal gjøre for noen dager på slutten av året. Men så blir det jammen flott i de tusen hjem og ikke minst veldig hyggelig med levende lys, pynt og sosialt med familie og venner.


I dag ble det et bilde av de to englebarna mine fra årets julekortfotografering... Ikke alltid like enkelt å få bra bilde av begge to på engang. Så jeg må virkelig si at de som har enda flere barn og klarer det, beundrer jeg.

Ønsker dere alle en fin innspurt på førjulstiden.

2 kommentarer:

Høstmamma sa...

Så søte små du har:-) Kjempesøte:) Vi har gitt opp å få til fine bilder der de er "heldige" alle tre samtidig, så i år ble det et kort der det er enkeltbilder av hver enkelt. Vi kom da greit fra det;)

Ha ei fin siste uke før den store dagen! Klem

-Ultima-Thule- sa...

He..he..he... Kjenner til julestresset de siste dagene før jul... Har gått i ett ;0) Men NÅ er vi klar for julen!! Titter innom for å ønske deg og dine en riktig god jul!!
-Kamilla-