søndag 28. november 2010

Nå tenner vi....


Nå tenner vi det første lys
alene må det stå
vi venter på det lille barn
som i en krybb lå


Her har vi ikke kommet så langt med pyntingen enda... men det kommer det kommer.
Her har set snødd i absolutt hele dag og det er et nydelig hvitt teppe over landskapet utenfor huset.
Inne har vi derimot kost oss med fyr i peisen. Det er så koselig og deilig. Elsker den peisen.


Må bare vise frem den nydelige tyttebær kransen jeg hang opp før helgen. Den er kjøpt hos Albertines i Askim. En kjempe koselig butikk med en kjempe flott betjening...


Minner om give awayen jeg har gående her på bloggen.

fredag 26. november 2010

Etterlysning

Østfoldbadet i Askim feirer 10 år 16. desember 2010 og i den forbindelse ønsker de å feire dagen sin sammenmed andre 10 åringer. Så kjenner du noen som blir 10 år i perioden 14. til 18. desember be de ta kontakt med Østfoldbadet Les mer på linken fra Østfoldbadets egne hjemmesider.
Håper noen der ute kjenner noen som har lyst å feire bursdagen sin på en litt annerledes men veldig morsom måte. Østfoldbadet er flere ganger kåret til et av norges beste badeland.
For de av dere som ikke har bursdag i disse dagene, vil jeg allikevel anbefale dere å ta dere en tur på Østfoldbadet og kose dere litt i førjulstiden.

torsdag 25. november 2010

starten på ventetiden...

... er for meg når julegateåpningen har vært.... og den var i dag. Så nå er det bare å glede seg til advent, jul og alt det herlige som kommer. Det mest julete for meg er juletre og jeg gleder meg allerede til årets jultre kommer i hus. Imens er det lov å mimre om juletreet fra ifjor.


Gleder meg også til å pynte uten for hovedinngangen igjen og håper vi er like heldige som i fjor ved at snøen pynter opp utenfor. Når lyktene er tent og juletreet på trappen lyser opp.... da kan man virkelig ønske velkommen til alle gjestene man har besøk av i julen.


Minner også om Give Awayen jeg har på bloggen min frem til 10. desember, legg gjerne igjen noen spor

tirsdag 23. november 2010

10.000 = Give Away

Siden jeg har et lite jubileum for 10.000 treff på bloggen ønsker jeg å ha en liten give away for de som titter innom meg. 



De som deltar er med i trekningen om 1 års valgfritt abonnement på en av følgende blader:





For å delta må man
 1. lodd = legge igjen en hilsen i kommentarfeltet.
2. lodd = legge igjen en hilsen i kommentarfeltet og legge seg til som følger av bloggen
3. lodd = legge igjen en hilsen i kommentarfeltet, legge seg til som følger av bloggen og omtale give away'n på egen blogg. Bruk da bildet over.

Skriv hvor mange lodd du tar slik at det er lettere å holde oversikt
og skriv også hvilket blad du ønsker deg

Man kan delta selv om man ikke har blogg, men legg da igjen mailadresse.

Trekning er 10. desember

31 dager igjen.... eller bare 5....

Jul... Advent... Det er ikke lenge igjen til noen av delene og jeg gleder meg veldig til begge. Så langt har jeg klart å ikke pynte noe hjemme, men er nok ikke lenge til ting begynner å finne veien ut av skuffer og skap.


Jeg gleder meg masse til å dele den kommende tiden med familie og venner... de som betyr noe for meg.  Mange ganger i løpet av denne tiden kan man tenke på sine kjære... dele ting og opplevelser med dem..


Jeg gleder meg til å pakke inn julegaver og vite at den som skal pakke den opp vil bli kjempe glad.
Jeg gleder meg til å bake peppekaker med barna og mannen min.
Jeg gleder meg til å se mine kjære pynte pepperkakehuset sammen.


Oppdaget akkurat at bloggen min har passert 10.000 besøk. Så utrolig koselig. Får kanskje markere det på en ordentlig måte. Må bare klekke ut en plan.

(bildene er lånt fra Sia's hjemmeside)

mandag 15. november 2010

Førjulsgave

Før helgen fikk jeg en kjempe fin førjul julegave som måtte åpnes nå. Det var min snille tante som ga meg den som takk for hjelp med blogg osv for butikken hennes. Kjekk ut Kreativ Kunst & Design
Gjett om jeg var glad da jeg fikk denne rålekre adventstaken fra Lama as, som jeg har siklet på siden den kom inn i butikken. (bildet er lånt fra Lamas hjemmeside)
Den står nå midt på bordet hjemme med hvite lys enn så lenge. Skal love at det blir ikke bare adventstake i mitt hus nei. Tusen tusen takk tante....
I tillegg så var jeg å kjøpe meg nye adventstall til adventstaken min i år... Sjekk disse a... lekre!

 (bildet er lånt fra Lunehjem.no)

Nå gleder jeg med sykt til å kunne begynne å pynte hjemme. 

søndag 14. november 2010

Gratulerer til alle fedre!

I dag er fedrenes dag. Vi har markert dagen for min kjære mann, min pappa og min svigerfar med å ta en tur på cupfinalen. Var kjempe koselig å gjøre noe annet enn vanlig markering hjemme.


Glad i deg min kjære mann! Du er en fantastisk pappa!

mandag 8. november 2010

Give Aways hos Mias Interiør

En av bloggene jeg følger er Mias Interiør. Hun har nå en give away med kjempe koselige gaver.
Blir med du også. Du finner give away'n her


mandag 1. november 2010

Forbredelse til ventetiden

November er for mange en trist og grå måned uten spesielt mye menning. Men jeg liker november jeg. Da kan man kose seg inne med fyr i peisen, varm drikke i koppen, se regnet piske på vinduene og drive med forbredelser...

Bildet er hentet fra Hødnebøs hjemmeside

Den 28 november er første søndag i advent. Advent er jo ventetiden over alle ventetider. Man venter på jul, å familiesammenkomster, julegaver, julekort, god mat osv. Alle har vi noe vi venter på når advent har kommet.


Frem til advent er det mange forbredelser som skal gjøres i vårt hjem. Både hvordan skal adventstaken være i år, hva skal vi pynte med i år, hva skal adventskalenderen fylles med... Dessuten skal lister med julegaver skriver, så det bare er å starte innkjøpet. Så her i huset forbreder vi oss på ventetiden.

Bildet er hentet fra Slettevolls hjemmeside

Ser du frem til noe i novemer?