fredag 23. september 2011

Vårt nye soverom

Under byggingen av huset var vi veldig usikre på innredningen av soverommet. Som dere ser av plantegningene våre så er rommet ganske stort og ganske merkelig i fasongen. Vår usikkerhet gjorde at vi valgte å kjøre fargen Bomull på alt i dette rommet, slik at det var enkelt å endre den dagen vi fant vår løsning.


Dette er den lille kroken øvesrst på plantegingen slik den var da huset var ferdig.

 Dette er den lange kneveggen nederst på plantegningen

 Dette er hjørnet ved døra.

Da har dere sett utgangspunktet og vi endte først med sengen på den lange kortveggen og gardrobe i kroken. Men vi ble vel aldri helt komfortable med den løsningen av flere årsaker. Så jeg tok en omgjøring i sommer og snudde rommet. Her ser dere sengen er flyttet, men fortsatt gardrobestengene som står igjen fra den gamle løsningen. 

Bildet er tatt etter at jeg begynte å rydde bort for maling, så det er ikke akkurat red opp i senga osv.

Her er det nye soverommet vårt....
Synes absolutt fargen ble ganske så fin når alt kom på plass igjen, men den ble jo ikke rosa slik den skulle bli, men men..... vi er alt i alt veldig fornøyd.

Alle deltajene fra den nye sovekroken vår er ikke klare, men på det lille vinduet ved senga står det SAMMEN med sinkbokstaver. Utrolig fine.

På den nymalte veggen skal det opp et bilde også skal denne flotte ståltrådteksten opp....

Gleder meg til detaljene er ferdige og soverommet kan stemples FERDIG

6 kommentarer:

Villa Wikan sa...

Hei.
Synes fargen var herlig jeg! Veldig fint sammen med mørkefarger/sort =) Ville kanskje tatt skråtaket over sengen?
Løsningen så mye bedre ut etter at du flyttet om ja.
Ha en god helg!

jeanette sa...

Heldige deg med nytt hus! Ønsker meg det jeg også! Så stort og fint soverom!!!

Fin ble det!

God helg til deg og dine!
klem klem

an-magritt sa...

Hei du fine kvinne! Takk for gratulasjoner inne hos meg. Så gøy at du stakk innom.

Ja, huset mitt ser ikke akkurat helt slik ut i dag, som på bildene på nett og i bladet. Du skjønner, om du går inn på Finn og ser på salgsannonsen til Lilly sitt hus, så ser du bla spisebordet mitt, hehe.

Ha en fin helg!!

Karen sa...

Så fint med litt forandring. Liker veggfargen jeg, men så synes jeg det er fint å bruke lyse farger på veggene. Jeg liker lys. :-) Jeg er fortsatt så fornøyd med soverommet vårt. Blir så glad hver gang jeg går inn dit og ser de hvite veggene og sommerfuglene i stedet for den grusomme mørkegrønne slitte tapeten og de brune listene og vinduskarmene. Ha en flott helg. :-)

Julie´s drømmehjørne sa...

Så fint det blir....Du er flink altså...måtte inn og se på kjøkkenet ditt med subwayflisene...veldig veldig fint altså..tror det blir det på meg også...må bare bestemme meg om jeg skal beholde veggskapene på den ene veggen, eller om vi skal ha fliser på hele veggen og hyller..:) Klem Julie

Villa Minde sa...

Så fint det ble!! Lekre farger og veldig koselig med de fine bokstavene <3! Ønsker deg en flott ny uke! Klem fra meg