onsdag 23. november 2011

venter på ventetiden...

Jeg gleder meg veldig til advent... synes det er så koselig med lysene i vinduene, adventstaken på bordet osv. Det er jo en sånn lun og varm stemning i huset i denne ventetiden. Så akkurat nå går jeg og venter på ventetiden.

Så langt har jeg kun snik innført noen lilla tulipaner og en utrolig nydelig orkide. Dessverre veldig vanskelig å få frem den rette fargen, med tanke på lys ute, lys inn, blitz osv. Men dere får nå en sniktitt.Orkideen er mye mer lilla enn røde slik den ser ut på bildet....
utrolig vakker i alle fall.


Jeg som gleder meg så til advent har et dilemma... jeg vet nemlig ikke åssen adventsstake jeg har lyst på i år. Jeg har jo mange og skal bruke noen av de, men vet liksom ikke helt hvordan de skal pyntes i år. Kan bli en spennende seanse når dette skal bestemmes om noen dager ja... Enn så lenge får jeg vel bruke tankene å finne den optimale løsningen. En sikker vinner er i alle fall den utrolig fine adevntstaken min fra Lama, bildet er lånt fra hjemmesiden deres.


Gleder meg dessutn til å se alle de adventspyntete hjemmene i bloggverden.

4 kommentarer:

Ingrid Louise sa...

Kos deg i ventetiden...nærmer seg veldig no!!
Nydelig den adventstaken din!!
Har også en del å velge mellom,men har hatt de samme de siste årene!!
Fin dag til deg!!
klm ingrid l

The Pursuit of Happiness sa...

Hei, så koselig blogg du har:) Jeg gleder meg skikkelig til advent selv nå! Har akkurat samme dilemmaet som deg, går å tripper om hvilken av de jeg skal velge:) Blir gøy å se om noen dager ;)

Villa Minde sa...

Å jeg <3 tulipaner og ikke minst så <3 <3 jeg den vasen!! Nå er det kun "timer" igjen til advent og jeg har heller ikke bestemt meg for hvordan adventsstake jeg skal ha - hjeeelp ;o) Det blir nok mye armer og ben i morgen - ha ha! Ønsker deg en herlig fredag!" Klem fra meg

salige lavendel sa...

Orkideer er vakre!Mine lever desverre ikke så lenge...men de er vakre mens de blomstrer iallefall.