tirsdag 8. november 2011

Nyblom Kollen

Jeg liker så godt produktene til svense Nyblom Kollen. I fjor jeg innom en av dems forhandlere for å bestille flere av de lekre produktene dems, siden de ikke har de jeg ønsket inne. Var tidlig ute, men dessverre kom det aldri noen produkter til meg... så julen ble uten disse lekre sakene.

I år har jeg nok en gang lyst på produkter fra Nyblom Kollen, men stoler ikke lengre på at de dukker opp ved å bestille de gjennom den samme butikken. Skulle ønske de hadde en egen nettbutikk jeg kunne handle inn... så kanskje det skal være juleønske mitt i år???

Skulle så gjerne dekket kjøkkenbordet mitt med denne flotte løperen, eller den som er litt bredere.... aller helst vil jeg ha begge to, til ulikt bruk.

Disse serviettringene er jo så koselige....


Denne vimpelen med GOD JUL skulle jeg gjerne hatt i hallen for å ønske alle gjestene våre en god jul når du kommer inn til oss.

 
En slik julepute hadde gjort seg på den lave kjøkken benken min under vinduet


Og aller sist skulle jeg gjerne hatt et slikt teppe under juletreet vårt


Om noen har noen tips om pålitelige butikker som faktisk bestiller de varene de lover og som kan hjelpe meg, så gi meg gjerne et tips. Bør holde til i Østfold, Oslo, Follo, Drammens traktene eller en nettbutikk som har slike produkter.

5 kommentarer:

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Dette var fine saker altså! Jeg digger virkelig vimpelrekka!

Ingrid Louise sa...

Kjempefint!!
Veldig fint med hvitt og ikke overdrevent mye rødt!!
Juletre-teppet var kjempesøtt!!
Ha en goood onsdag!!
klm ingrid l

Karen sa...

Veldig enkle og fine, skjønner godt at du liker dem. :-)

Laila sa...

Tusen takk for den omtenksomme kommentaren. :-D

Hilde Marie sa...

Hei :) Kom over bloggen din da jeg søkte etter disse produktene på nettet. Jeg liker også veldig godt juleproduktene fra Nyblom Kollèn. Da jeg leste innlegget ditt slo det meg at vi kanskje har vært borti samme butikk en gang? Jeg fikk heller aldri det jeg forhåndsbestilte til jul i fjor.. (betalte ingenting) Ergerlig at de lover å bestille opp og så går man der å venter da.. men ingen varer dukker opp. Nå har jeg imidlertid endelig fått kjøpt masse fint. både juletreduk, liftgardiner, løpere, putetrekk og julestrømper m.m. Og det til 30% rabatt! :) LIKER!!! Hvordan gikk det med deg? Fikk du kjøpt noe av dette? Om ikke anbefaler jeg å handle hos Interiørperler der hvor jeg handlet nå nylig. Bestilte via facebook (de er i etableringsfasen så nettbutikken kommer ikke før om noen uker..) og allerede etter 3 dager lå varene i posten. jeg forhåndsbetalte til konto uten problemer. Men du kan også betale med visa. Håper du finner det du har lyst på :) -HM-