søndag 15. april 2012

To herlige Awarder til meg

For litt siden var jeg så heldig å motta en award fra to forskjellige bloggere.
Alltid koselig med oppmerksomhet fra andre bloggere, så TUSEN TAKK begge to.

De to flotte bloggerne er:

Reglene for awarden er å linke til den du fikk den av, svare på 5 spørsmål og sende den videre til 5 andre bloggere med mindre enn 100 følgere. 

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte å blogge i forbindelse med at vi bygget hus og det var enkelt for familie og venner som ikke bodde i nærheten og følge med. Etterhvert som huset ble ferdig så bestemte jeg meg for å fortsette. Koselig å dele små og store ideer og tanker med andre. Dessuten er det så koselig med alle de andre bloggere som både jeg stikker innom og som stikker innom meg med koselige kommentarer. 

Hvilke blogger følger du?
Jeg følger hovedsaklig blogger som har noe med interiør å gjøre,
utenom det følger jeg blogger til folk jeg kjenner fra ulike sammenhenger. 

Favoritt farge?
Jeg vet ikke om jeg egentlig har en favoritt farge. Jeg får gjerne en favoritt farge til det prosjektet jeg driver med. Dermed er det hva og hvor det er som er avgjørende. Men om jeg skulle trekke frem min favoritt farge fra huset så er veggfargen på kjøkken og stue min favoritt. Den heter Delikat og er en varm lingrå farge. Tror et er den beste beskrivelsen jeg klarer å gi av den. Den skifter liksom litt farge i forhold til lys, hva sen står inntil osv. Men fargen er helt nydelig synes jeg og hadde jeg bygget på nytt ville jeg hatt den samme fargen igjen.

Favorittfilm?
Jeg synes alt med favoritt er vanskelig jeg. Liker så mye forskjellig. Når det gjelder film kommer det jo an på kategorier av film. Jeg er nemlig veldig glad i både de tradisjonelle jentefilmene og av litt mer actionfylte filmene. Transporter filmene er jo kjempe bra og har det meste. Holiday synes jeg er en herlig kjærlighetsfilm.

Hvilket land drømmer du om å besøke?
Hadde jeg fått ubegrenset med midler for en tur ville jeg reist til Bora Bora. Tenk så deilig å bare liggi rett ut der noen uker. Jeg kunne godt tenkt meg en tur til Karibien. Vi har vært en del ganger i Egypt og det er et av mine favoritt ferieland. Det er jo så deilig og varmt der nede. 

De fem jeg har lyst å gi denne awarden videre til disse kjempe koselige bloggene


1 kommentar:

Bustenellik sa...

Gratulerer med award! Koselig å lese enda litt mer om deg :-)
Ha en fin søndag!