lørdag 17. april 2010

dagens beste loppis funn

Endelig var mannen hjemme igjen etter å ha hentet dagens største, og etter min mening beste, loppis funn.
Et gammelt skatoll.Forløpig er det satt inn i kjøkkengangen for at det skal stå tørt til jeg får startet å pusse det opp. Det må pusses og males på nytt. Fundere på om jeg kunne fått til noe ang skuffene. Hadde hatt lyst på andre håndtak. Får se hva jeg finner ut at jeg kan gjøre. Uansett er jeg kjempe fornøyd med det.

Tanken min da jeg kjøpte det var at det skulle på rommet til lille frøkna. Men da storebroren så det ville han gjerne ha det. Han har definitivt ikke plass og bruk for det slik rommet hans er innredet nå.
Kanskje jeg får gruble litt på det. Hvem av mine herlige barn som skal få det.

Uansett føler jeg at jeg har gjort et veldig bra kjøp i dag.

4 kommentarer:

-Ultima-Thule- sa...

Så fine ting du fant på loppemarkedet :0) Skatollet var virkelig ett kupp!! Jeg fant ikke noe særlig, skal prøve å lage ett innlegg om det lille jeg fant iløpet av kvelden. Kos deg videre! Gleder meg til å se hvordan skatollet blir :0) *Klem*
-Kamilla-

Eva Eliabeth sa...

Takk for det.
gleder meg til å se hva du fant også.
Skal lage en sak på skatollet etterhvert også.

LYKKEBO sa...

Kjempe kupp!
Flott skatoll..
Kjekt at de små liker det mamma kommer hjem med da;) Hadde meg en liten loppetur i hyelgen jeg å, ble noe til mor og noe til de to små;)
kLEM

Smått og stort sa...

Så arti!!! Vi har et sånn skatoll i barndomsheimen som faktisk min datter reddet av bålet i fjor sommer.... Synd det er 50 mil unna og for langt å frakte... Skal bli arti å se hvordan det blir når du er ferdig med det!