tirsdag 24. januar 2012

Huset vårt del 2 - interiør

I går fikk dere presentert huset vårt på utsiden... i dag er det innsiden som skal vises frem.

Planløsningen slik den er på hjemmesiden til Block Watne er slik:
fargebildene av plantegningene er lånt fra Block Watne

Dette er den opprinnelige 1 etasjen slik standardløsningen er. 


Dette er vår løsning på 1 etasjen. Vi har jo da laget tilbygget som fungerer som kjøkkeninngang for oss til hverdags. Så går man inn i vaskerommet som er blitt et stort rom istedenfor et litt mindre rom og en teknisk bod. Kjøkkenet har flyttet døren til vaskerommet og kuttet ut veggen mot stuen. Vi har derimot satt opp en peis som fungerer som romdeler mellom stue og kjøkken. Der kan man også de peisen fra begge sider. I hallen har vi valgt en trapp som er mye bredere enn standard trappen og endret på løsningen med åpent opp. Egentlig går det to søyler ned (på hver side av den sofaen som er tegnet inn) og gulv helt bort til trappen, men vi har valgt et mindre gulv/tak og fjernet stolpene slik at hallen får en mer åpen og lysere opplevelse. 


Dette er den originale 2 etasjen til Block Watne


Nå ser dere litt den endingen vi gjorde med løsningen i hallen for å få mer åpenhet og en lysere løsning. Barnerommene på høyreside har vi ikke gjort noen ting med. TV stuen i annen etasje har i dratt frem veggen slik at det ble en mer hel vegg til vegg-hengt TV enn en liten krok med skråtak osv. Dette har gjort at vi har fått en litt større løsning på soverommet vårt. Der har vi latt være å sette opp den veggen mellom soverommet og omkledningsrommet. Det ga oss flere løsninger for innredning. Vi har endt opp med seng i omkledningsrommet og garderobe i den andre enden og mye gulvplass i midten. 


Vi har gjort en del små endringer i huset og er kjempe fornøyd med disse. Vi har brukt lang tid på valgene vi har gjort og tenkt igjennom hva vi skal bruke rommene til og hva vi skal ha i de ulike rommene. Vi brukte ca 13 mnd på å tegne kjøkkenet fra første tegning til endelig resultat og vi er kjempe fornøyd. Dette er det rommet i huset vi er mest og hver gang vi har fest osv så blir alle sittende på kjøkkenet. Definitivt det rommet vi elsker mest. 

Jeg begynte så vidt å presenterer de ulike rommene i huset her tidligere og det skal jeg fortsette med. Så langt har jeg vist frem stuen ned og kjøkkenet. De neste rommene vil komme i tur og ordne. Om det er noen ønsker om hva jeg skal vise frem først er det bare å komme med det. 

6 kommentarer:

Ingrid Louise sa...

For et stort og praktisk hus dere har!!
Skulle ønske jeg kunne bygget på nytt...
Gleder meg til omvisningen av rommene!!
fin kveld til deg!!
klm ingrid l

Anonym sa...

Ser kjempe flott ut...gleder meg til å se rommene :)

Min Vinterverden - Laila i Noatunet sa...

Hei!
For et fantastisk flott hus dere har!! Skikkelig nydelig var det ♥
Vi kjøpte hus i fjor og jeg ser frem til å få skikkelige lister og pynteklosser rundt vinduene.. Mønepynt... Dobbel dør?.. Ja, kanskje til og med stående bekledning (når den en gang må byttes!) ;) Man har mange drømmer... *sukk*

Håper du har en finfin uke!
Hilsen fra
Laila Johanne

Thelma Louise sa...

kjempeflott hus dere har, både ute og inne..))

Ha en fin dag..))

Klem

Huset på landet sa...

Så flott hus dere har! Gleder meg til å se innsiden. :-))
Klem fra Line

dagdrømmeren sa...

Dette så virkelig bra ut! Likte løsningen deres!

Lurt å ha to bad. Jeg skulle ønske vi hadde hatt tre :) ser at det kan bli litt kø med tiden når barna blir større :)

Ønsker deg en fin fin kveld
Barna er i seng her hos oss og jeg har lagt beina høyt :)
Klem