fredag 13. januar 2012

Personlig ting

I dag kom endelig min personlige almanakk... Er så fornøyd med den.
Jeg bestilte den fra Personligalmanakk  og der har man så mange ulike valg og muligheter for å gjøre din almanakk så personlig som mulig. Jeg valgte et rosa og litt feminint utseende i år.

Inne i almanakken har jeg også valgt et rosa tema. Har plutselig fått litt dilla på rosa... Aner ikke hvorfor for jeg har aldri vært rosajente før, men en gang må man kanskje starte :o)


Neste år skal jeg garantert ha en slik almanakk igjen. Kanskje enda mer personlig da, men eget bilde på forsiden osv. Kan virkelig anbefale alle sammen en slik lekker liten sak.


7 kommentarer:

Livy sa...

Heisann!
De er suuuperfine! Jeg har hatt de i 4 år nå, og jeg liker de bare bedre og bedre! I år har jeg bilde både på forsiden og baksiden☺ Og rååååsa inni, for jeg er veldig glad i rosa.

Tusen takk for koselige hilsner hos meg♥

Ønsker deg en fin fredag! Klem fra Livy

Liv Margrethe sa...

Takk for tips!! Den var jo bare lekker!! :)

strikkedilla sa...

Hei. Så fin der. Absolutt et tips jeg skal ta med meg. Tusen takk for koselig julekort. Herlige barn du har. Var litt treg med kortene i år jeg! Så nydelig hus dere har. Har kost meg med bilder, og bilder fra bryllupet deres. Ønsker deg en god helg

Ingrid Louise sa...

Den var kjempesøt!! Kunne virkelig trengt en sånn ja...
Og rosa...ja der har jeg også vært litt "anti",men nå syns jeg det er ganske så søtt og fint!!
Fin fredag til deg!!
klm ingrid l

Monica sa...

Hei på deg.
Takk for tips! Var jo superfin i rosa da ;))
Ønsker deg en riktig fin fin helg!
Klem, Monica

LykkeLise sa...

Så fin og RÅÅÅSA den var:)
jeg blir aldri for gammel for rosa;)

Hihi.. sees imorra, jeg ankommer i sykesenga;)

Fabelaktig sa...

En sånn en kunne jeg tenkt meg, men jeg hadde bare rotet den bort. Alt jeg skal gjøre finner jeg på iphone som er synkronisert opp mot jobbkalenderen - og sånn overlever jeg :)

Ønsker deg en fabelaktig helg!
fredag 13. i dag og jeg har ikke vært ute av huset en gang. Feberfri, men tett som få og skulle ønske jeg hørte i stereo, men formen er stigende og jeg har trua *Smiler*
klemklem